Som medlem i Vikens Företagarförening

Du stöttar föreningen och förenklar det ideella arbetet.
Du & ditt företag är med i Vikenguiden, samt på VFF’s hemsida. Vill du synas lite extra finns det möjlighet för dig som medlem att annonsera i Vikenguiden.
Du får ta del av våra möten: luncher, ev. frukostmöten med föreläsningar och ibland även lite större event. Lunch för endast 50:- för dagens lunch. (1 pers/medlemsföretag.
Vi har kontakt med kommunen i Höganäs och kan ev. hjälpa till med ev frågor alt. förmedla kontakt direkt.
VFF har idag ett nära samarbete med Företagarna i Höganäs och medlemmarna i VFF blir ofta inbjudna till evenemang i Höganäs. Ytterligare en möjlighet till nya affärskontakter.
Du får möjlighet att vara med och synas i gemensamma utskick till en lägre kostnad än om du skulle göra utskicken själv. Här kan du spara in hela medlemsavgiften på ett enda gemensamt utskick.

Bli medlem!

Investeringen är 900:- per år exkl moms
(varav 200:- är momsfritt)

Skicka företagsnamn, kontaktperson,
adress, mail och telefonnr till:

info@vikensforetagarforening.se

Vill du lyfta fram ditt företag lite extra? Annonsera i Vikenguiden 2019!

Vi har 3 olika annonsformat att välja mellan.

Helsida 89x290 mm
10 000 kr
Halvsida 89x145 mm
5 000 kr
Kvartssida 89x70 mm
2 500 kr

Vikenguiden har ett högt OBS-värde och många behåller denna under hela året pga av enkelheten att snabbt hitta/nå lokala företag, butiker, hantverkare, redovisningsbyråer, restauranger m.m.

Reklamutskick i Viken, Lerberget, Domsten & Hittarp

Vi har 3 olika annonsformat att välja mellan. Detta är delvis sponsrat av VFF. Därav detta förmånliga pris på annonser. En fantastisk förmån man får som medlem i VFF.

Helsida 190x190 mm
900 kr
Halvsida 92,5x190 mm
600 kr
Kvartssida 92,5x92,5 mm
300 kr

Vi har siktat in oss på att skicka ut dessa i samband med lågsäsong. Inför våren - mars och inför hösten - september.

Vill du lyfta fram ditt företag lite extra? Annonsera i Vikenguiden 2019!

Vikenguiden 2018
Företagsluncher 2019
Måndag 21/1
Tisdag 26/2
Onsdag 27/3
Torsdag 25/4
Måndag 27/5

Plats och tid:
Vikens Hamnkrog kl 12 om inget annat anges.

Lunchen kostar 50:-. Resterande lunchkostnad sponsras av VFF (en lunchgäst/företag). Välkomna!
OBS! Föranmälan krävs. Inbjudan skickas ut ca 1 vecka innan. info@vikensforetagarforening.se
Förmåner till VFF medlemmar
EURONÄS
Stacks Image p11439_n11433
Höganäs
– ett steg närmare Europa.
Från 2009 fungerar Euro officiellt som parallellvaluta i kommunen. Du kan också handla med "Euronäs", vårt gemensamma presentkort som finns att köpa i de flesta butiker. För att göra tillvaron ännu smidigare för dig som besöker oss, erbjuder vi dessutom kostnadsfri parkering i hela Höganäs kommun.