Som medlem i Vikens Företagarförening

Du stöttar föreningen och förenklar det ideella arbetet.
Du & ditt företag är med i Vikenguiden, samt på VFF’s hemsida. Vill du synas lite extra finns det möjlighet för dig som medlem att annonsera i Vikenguiden.
Du får ta del av våra möten: luncher, ev. frukostmöten med föreläsningar och ibland även lite större event. Lunch för endast 50:- för dagens lunch. (1 pers/medlemsföretag.
Vi har kontakt med kommunen i Höganäs och kan ev. hjälpa till med ev frågor alt. förmedla kontakt direkt.
VFF har idag ett nära samarbete med Företagarna i Höganäs och medlemmarna i VFF blir ofta inbjudna till evenemang i Höganäs. Ytterligare en möjlighet till nya affärskontakter.
Du får möjlighet att vara med och synas i gemensamma utskick till en lägre kostnad än om du skulle göra utskicken själv. Här kan du spara in hela medlemsavgiften på ett enda gemensamt utskick.

Bli medlem!

Investeringen är 900:- per år exkl moms
(varav 200:- är momsfritt)

Skicka företagsnamn, kontaktperson,
adress, mail och telefonnr till:

info@vikensforetagarforening.se

Vill du lyfta fram ditt företag lite extra? Annonsera i Vikenguiden 2019!

Vi har 3 olika annonsformat att välja mellan.

Helsida 89x290 mm
10 000 kr
Halvsida 89x145 mm
5 000 kr
Kvartssida 89x70 mm
2 500 kr

Vikenguiden har ett högt OBS-värde och många behåller denna under hela året pga av enkelheten att snabbt hitta/nå lokala företag, butiker, hantverkare, redovisningsbyråer, restauranger m.m.

Reklamutskick i Viken, Lerberget, Domsten & Hittarp

Vi har 3 olika annonsformat att välja mellan. Detta är delvis sponsrat av VFF. Därav detta förmånliga pris på annonser. En fantastisk förmån man får som medlem i VFF.

Helsida 190x190 mm
975 kr
Halvsida 92,5x190 mm
675 kr
Kvartssida 92,5x92,5 mm
375 kr

Vi har siktat in oss på att skicka ut dessa i samband med lågsäsong. Inför våren - mars och inför hösten - september.

Behöver ni hjälp med att ta fram en annons?

Scratch reklam- & webbyrå är vår samarbetspartner och erbjuder ett delvis sponsrat fastpris till våra medlemmar.

Annonsproduktion helsida
800 kr
Annonsproduktion halvsida
600 kr
Annonsproduktion kvartssida
500 kr

Priser är baserat på att Scratch får text och bild från er. Därefter får ni ett förslag på annons.
Priset är inkl 2 korrektur och färdig tryck-pdf samt exkl moms.

Vill du lyfta fram ditt företag lite extra? Annonsera i Vikenguiden 2019!

Vikenguiden 2019
Företagsluncher 2019

Plats: Hamnkrogen i Viken
Måndag 27/5

Plats: Hamnplan 9
Onsdag 19/6,
Torsdag 22/8

Tid: kl 12

Lunchen kostar 50:-. Resterande lunchkostnad sponsras av VFF (en lunchgäst/företag). Välkomna!
OBS! Föranmälan krävs. Inbjudan skickas ut ca 1 vecka innan. info@vikensforetagarforening.se
Förmåner till VFF medlemmar
EURONÄS
Stacks Image p11439_n11433
Höganäs
– ett steg närmare Europa.
Från 2009 fungerar Euro officiellt som parallellvaluta i kommunen. Du kan också handla med "Euronäs", vårt gemensamma presentkort som finns att köpa i de flesta butiker. För att göra tillvaron ännu smidigare för dig som besöker oss, erbjuder vi dessutom kostnadsfri parkering i hela Höganäs kommun.